CENTRAL GROUP úspěšně zkolaudoval téměř 670 bytů, noví majitelé se mohou začít stěhovat

6.3.2014, Praha - Hned ve třech lokalitách CENTRAL GROUP došlo v průběhu ledna a února ke kolaudaci. Jedná se o dva bytové domy v Javorové čtvrti v Praze 10 – Horních Měcholupech, čtyři bytové domy v Metropoli na Praze 5 – Zličíně a dva bytové domy v Nových Letňanech v Praze 9. Celkem se jedná o 666 nových bytů, z nichž velká většina má již své nové majitele.

O vydání kolaudačního rozhodnutí požádala společnost CENTRAL GROUP na výše zmíněné bytové domy již v průběhu prosince. Délka řízení je z hlediska dílčích lhůt upravena zákonem a pohybuje se od podání návrhu až po vydání kolaudačního souhlasu obvykle okolo 8-12 týdnů. Samotný proces kolaudace neklade na klienta žádné nároky, vše je plně v režii společnosti CENTRAL GROUP. O vydání kolaudačního souhlasu jsou klienti informováni prostřednictvím osobních internetových stránek – nejpokročilejšího klientského servisu na českém trhu nového bydlení.

„Někteří klienti na vydání kolaudačního souhlasu netrpělivě čekají a ihned po jeho doručení se začínají stěhovat. Vzhledem k tomu, že u CENTRAL GROUP si mohou objednat mimo jiné i kuchyňskou linku a vestavěné skříně, nic jim v nastěhování nebrání,“ říká Jiří Vajner, obchodní ředitel společnosti.

Tisková zpráva 6.3.2014
  Tisková zpráva 6.3.2014