CENTRAL GROUP začíná prodávat nové byty v pražských Záběhlicích a na Břevnově

22.4.2014, Praha - Společnost CENTRAL GROUP znovu potvrzuje svoji pozici jednoznačného leadera na českém trhu nové bydlení. Poté, kdy minulý měsíc uvedla na trh zcela nové projekty v Praze 4 – Kamýku a v Praze 10 – Pitkovicích, spustí ve středu 23. dubna prodej nových bytů ve dvou dalších projektech. Těmi jsou moderní bytový dům „Švehlova“ v Praze 10 – Záběhlicích a moderní vilový dům s dokončenými luxusními byty „Rezidence Bělohorská“ v Praze 6 – Břevnově.

Nový bytový dům v Záběhlicích má celkem 76 bytů s prakticky řešenými dispozicemi 2+kk až 4+kk. Stavba bude dokončena do října příštího roku. Vzhledem k umístění lokality a dispozičnímu řešení jsou tyto nové byty ideální především pro rodinné bydlení. Nový projekt má výbornou dopravní dostupnost do středu Prahy. Hned od domu jezdí přímé tramvaje do centra a také k blízké stanici metra. V okolí jsou školy, školky, sportoviště a jen tři minuty chůze od domu je velké obchodně-zábavní centrum Park Hostivař s fitness a multikinem. Pro relaxaci v přírodě jsou v docházkové vzdálenosti přírodní park Meandry Botiče a Hostivařská přehrada. Na všechny nově nabízené byty se zde nyní vztahují 5% zaváděcí slevy, které jsou platné jen omezenou dobu.

Kromě nových bytů v Záběhlicích se od 23. dubna do prodeje dostávají také nové dokončené byty na pražském Břevnově v projektu Rezidence Bělohorská. Jedná se o 20 nových luxusních bytů v moderním vilovém domě. Vybírat je možné z dispozic 1+kk až 4+kk a byty zde jsou připravené k okamžitému nastěhování. Na Břevnově je možné si prohlédnout také ukázkový byt, který je otevřený pravidelně od pátku do neděle, vždy od 13 do 18 hodin.

CENTRAL GROUP v současné době nabízí nové byty a rodinné domy v 15 různých lokalitách v Praze a okolí. K výběru jsou jak nemovitosti ve stádiu výstavby, kde si klienti mohou sami vybrat jejich vnitřní provedení, tak i dokončené byty a domy, které jsou připravené k okamžitému nastěhování. Od pátku 25. dubna do neděle 27. dubna (vždy 13 – 18 hod.) mají všichni zájemci možnost navštívit v rámci jarních Dnů otevřených dveří šest hlavních dokončených lokalit firmy. V případě bytů se jedná o lokality v Praze 5 – Zličíně, Praze 9 – Letňanech, Praze 10 – Horních Měcholupech a Praze 6 – Břevnově. V rámci rodinných domů jsou to lokality v Praze 10 – Pitkovicích a v Brandýse u Prahy. Ve všech těchto lokalitách je možné si prohlédnout ukázkový byt nebo dům a navštívit všechny volné nemovitosti. Navíc, každý návštěvník získá bonusovou poukázku na 50.000 Kč, která je platná při uzavření smlouvy na koupi bytu nebo domu v kterékoliv z lokalit, kde probíhají jarní Dny otevřených dveří.

Tisková zpráva 22.4.2014
  Tisková zpráva 22.4.2014