CENTRAL GROUP zahájil prodej nového projektu Park Zahradní Město, snižuje úrokovou sazbu své hypotéky na 1,79 % a dále dominuje pražskému trhu

4.5.2015, Praha - Počátkem května zahájil největší český rezidenční developer a investor nové bytové výstavby, společnost CENTRAL GROUP, prodej dalšího nového bytového projektu. Celkem 76 prostorných moderních bytů v projektu Park Zahradní Město v Praze 10 – Záběhlicích bude dokončeno již v prosinci letošního roku. Zároveň společnost ohlašuje další snížení úrokové sazby u své Hypotéky CENTRAL GROUP, která nově činí pouhých 1,79 % ročně.

Ceny moderních rodinných bytů v Parku Zahradní Město začínají již na 40.100 Kč/m2 vč. DPH a vysokého standardu provedení bytů KOMFORT. Prostorné byty o dispozici 2+kk tedy startují na 3,5 mil. Kč, ceny dispozic 3+kk začínají pod hranicí 4 mil. Kč a velké rodinné byty 4+kk pořídí zájemci od 5,8 milionu korun.

„Park Zahradní Město je posledním novým projektem v naší nabídce v letošním prvním pololetí. Celkem jsme tak letos zahájili prodej téměř 500 nových bytů a rodinných domů v pěti lokalitách, přičemž všechny nemovitosti zařazené do nabídky se zároveň již intenzivně stavějí. Přestože je to zdaleka nejvíce ze všech pražských developerů, rozhodně ještě nekončíme. Další vlnu zcela nových projektů v zavedených i úplně nových lokalitách, a to i v centru Prahy, připravujeme již na září letošního roku,“ říká Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP.

Park Zahradní Město: Rodinné bydlení blízko centra Prahy
Bytový areál Park Zahradní Město je koncipován jako moderní a cenově dostupné rodinné bydlení blízko centra Prahy. Tvoří jej originální sedmipodlažní bytový dům s celkem 76 byty o dispozicích 2+kk až 4+kk, jehož termín dokončení je stanoven již na prosinec 2015. Velkou výhodou projektu je perfektní dopravní dostupnost přímými tramvajovými linkami do 5 minut na metro a do 20 minut do centra Prahy, a to ze zastávky přímo u domu.

Lokalita na pomezí Hostivaře a Záběhlic vyniká kompletní občanskou vybaveností s nákupním centrem Park Hostivař, mnoha obchody, restauracemi, školami, sportovišti, službami i zdravotnickým zařízením přímo v bezprostředním okolí. Atraktivní přírodní plochy lesoparku Hostivařská přehrada a Meandry Botiče vhodné pro nerušenou relaxaci v zeleni se pak nacházejí v docházkové vzdálenosti do 10 minut.

Hypotéka CENTRAL GROUP nově s úrokem jen 1,79 % ročně
Společně s letos již několikátým rozšířením nabídky nových bytů přichází CENTRAL GROUP také s dalším snížením úrokové sazby u svého přelomového produktu, bezkonkurenční Hypotéky CENTRAL GROUP. Ta poskytuje nejlepší podmínky financování nového bydlení na českém trhu. Nová výše garantované úrokové sazby činí jen 1,797nbsp% ročně a je možné ji využít při koupi všech bytů a rodinných domů, jak dokončených, tak i rozestavěných ve všech lokalitách v Praze a okolí.

Nové bydlení je tak díky Hypotéce CENTRAL GROUP dostupné již od 5.400 korun měsíčně, a to s minimální splátkou vlastních zdrojů ve výši pouhých 10 % z kupní ceny nemovitosti.

Zpracování, schvalování i čerpání úvěru je přitom díky úvěrovému poradenství CENTRAL GROUP výrazně jednodušší a rychlejší, než při sjednávání klasické hypotéky v bance. Celý úvěrový proces pro klienty zajišťují zcela zdarma vlastní pracovníci CENTRAL GROUP. Garantovaný úrok ve výši 1,79 % ročně platí při vlastních zdrojích klienta ve výši alespoň 10 % z ceny nemovitosti a při fixaci úvěru na 3 až 7 let. Těchto bezkonkurenčních podmínek pro své klienty dosahuje CENTRAL GROUP u hypotečních bank jako největší rezidenční developer v ČR díky velkým počtům sjednávaných úvěrů.

„Máme vlastní úvěrové pracovníky a spolupracujeme s pěti největšími bankami na českém trhu. Díky tomu jsme schopni pro každého zájemce zpracovat individuální nabídku odpovídající přesně jeho situaci a potřebám, nikoli takovou, z níž bude mít nějaký externí zprostředkovatel největší provizi,“ upozorňuje na častý nešvar při financování nového bydlení Dušan Kunovský.

Tisková zpráva 4.5.2015
  Tisková zpráva 4.5.2015