Developeři reagují na rekordní poptávku po nemovitostech. CENTRAL GROUP doplní ještě v prvním pololetí letošního roku nabídku o čtyři nové lokality

11.3.2015, Praha - Rekordní poptávku po novém bydlení podpořenou historicky nejnižšími úroky hypoték využívají pražští developeři k zahajování nových rezidenčních projektů. Největší český rezidenční developer a investor CENTRAL GROUP zahájí ještě v prvním pololetí letošního roku prodej i výstavbu čtyř nových etap nebo projektů.

Jako lídr trhu chce mít CENTRAL GROUP v nabídce neustále největší výběr nových bytů v metropoli, a to buď ve fázi již probíhající výstavby, nebo připravených ihned k nastěhování.

Již začátkem dubna proto uvolní do prodeje poslední etapu největšího novodobého rezidenčního projektu realizovaného v centru Prahy, žižkovské Residence Garden Towers. V prodeji tak bude kompletní nabídka všech více než 600 jednotek určených k volnému prodeji koncovým uživatelům s termínem dokončení v červnu příštího roku.

„Zahájením prodeje první etapy Residence Garden Towers v září loňského roku jsme na pražském trhu rozpoutali cenovou revoluci v segmentu nových bytů v centru Prahy. S průměrnou cenou 57.800 korun za metr čtvereční včetně DPH jsme zde nabídli nové byty téměř o 20 % levněji, než činí ceny srovnatelných nových i starších bytů v lokalitě. Jen za první měsíc jsme díky tomu prodali přes 100 jednotek a obrovský zájem pokračuje. Proto etapy urychlujeme a od dubna nabídneme i všechny zbývající byty,“ říká Dušan Kunovský, šéf CENTRAL GROUP.

V polovině dubna pak v nabídce CENTRAL GROUP přibydou dvě pokračující etapy úspěšných projektů rodinných domů, kde ty předchozí jsou již téměř nebo zcela vyprodány. Jde o lokality Májovková v Praze 10 – Pitkovicích a Pražská čtvrť v Brandýse.

Od května potom CENTRAL GROUP zařadí do prodeje zcela nový projekt Park Zahradní Město, který je již ve fázi hrubé stavby a bude dokončen v prosinci letošního roku. Projekt nabídne celkem 76 cenově dostupných bytů a komerční prostory vhodné pro provoz obchodů, showroomů nebo nerušících služeb.

Díky tramvajové zastávce přímo před domem nabízí Park Zahradní Město vynikající přímé dopravní spojení na metro i do centra Prahy. V docházkové vzdálenosti projektu se nachází oblíbené nákupní a zábavní centrum Park Hostivař. Pro aktivní relaxaci pak lze využít možností, které nabízí nedaleký rekreační areál Hostivařská přehrada.

Tisková zpráva 11.3.2015
  Tisková zpráva 11.3.2015