Galavečer pořádaný CENTRAL GROUP s přehlídkou Blanky Matragi vynesl pro děti přes 900 tisíc korun

14.2.2014, Praha - Včera se v pražském Obecním domě uskutečnil charitativní galavečer pořádaný společností CENTRAL GROUP. Vrcholem večera byla exkluzivní módní přehlídka světoznámé módní návrhářky Blanky Matragi s premiérou kolekce „Znovuzrození Fénixe“.

Celá akce se konala ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí, kterému vynesla celkem 902.425 korun. Z toho významná částka, 71.400 korun, byla vybrána díky možnosti prodávat vstupenky také do Primátorské lóže. Svolení k tomu udělil primátor hlavního města Prahy, Tomáš Hudeček. Celý výtěžek z prodeje těchto vstupenek šel plně na charitu.

Smetanova síň v Obecním domě, kde se módní přehlídka konala, byla zaplněna do posledního místa. Všech téměř 700 vstupenek bylo vyprodáno již několik týdnů před samotnou akcí. Na přehlídce byla k vidění kolekce Ready-to-Wear a Couture šatů. Celkem se jednalo o téměř 90 modelů krátkých i dlouhých večerních šatů, přehozů, tunik a dalších modelů vyráběných z organzy, šifonu, sametu, saténu, tylu a pajetek. Program galavečera doplnil houslový virtuos Pavel Šporcl a operní hvězda Andrea Kalivodová. Ti na závěr společně vystoupili se skladbou z opery Carmen.

Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v únoru roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu je společnost CENTRAL GROUP. Za sedm let svého působení fond podpořil již 85 konkrétních projektů. CENTRAL GROUP každoročně předává Nadačnímu fondu pro zdraví dětí garanční šek v hodnotě 1.000.000,- Kč. Více informací o nadačním fondu na www.zdravideti.cz.

Tisková zpráva 14.2.2014
  Tisková zpráva 14.2.2014