Gott, Šporcl, Laffita: CENTRAL GROUP zahájil prodej vstupenek na charitativní galavečer toho nejlepšího z české hudby a módy

3.2.2015, Praha - Největší český rezidenční developer a investor CENTRAL GROUP již tradičně na jaře pořádá jednu z nejvýznamnějších společenských událostí roku – charitativní galavečer v Obecním domě. Letošní ročník bude unikátním spojením toho nejlepšího z české hudby a módy. A stejně jako v minulých letech, také letos akce podpoří Nadační fond pro zdraví dětí zřízený ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 – Podolí.

Unikátní charitativní galavečer CENTRAL GROUP se uskuteční v úterý 24. března 2015 od 20 hodin v Obecním domě v Praze. Letos se hosté mohou těšit na vystoupení houslového virtuosa Pavla Šporcla s kapelou Gipsy Way. Následovat bude jedinečná módní přehlídka zcela nové kolekce návrháře Osmanyho Laffity připravené speciálně pro tuto příležitost. Vrcholem večera pak bude vystoupení české popové legendy Karla Gotta. Přítomné hosty celou akcí provede herec a moderátor Marek Vašut.

V letošním roce slaví CENTRAL GROUP již 21 let na českém trhu a pořádáním tradičního charitativního galavečeru se plně hlásí ke své společenské odpovědnosti. „Nadační fond pro zdraví dětí, který naše společnost před osmi lety založila a kterému za tu dobu přispěla mnohamilionovými částkami, podpořil již více než 95 konkrétních výzkumných a vzdělávacích projektů. Prestižní společenské akce, jakou je právě tento galavečer, jsou pro charitu a související fundraising velkým přínosem a CENTRAL GROUP chce jejich prostřednictvím pomáhat i v budoucnu,“ říká Dušan Kunovský, předseda představenstva společnosti.

Vstupenky na galavečer od února v prodeji!
Vstupenky na tuto mimořádnou společenskou událost nelze zakoupit v běžné prodejní síti. Lze je objednat pouze přímo od CENTRAL GROUP. Zájemci si mohou vybrat ze vstupenek k sezení v jedné z 9 kategorií. Lze zakoupit i balíčky do lóží po 5 nebo 6 místech. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí od 1.850 Kč do 8.850 Kč. Speciální nabídkou pak je omezený počet vstupenek za 2.350 Kč na afterparty s bohatým rautem a předpokládanou účastí návrháře i interpretů.

Vstupenky je možné objednávat již nyní na www.galavecer2015.cz s možností využít aktuální zvýhodněné nabídky, která platí jen pro prvních 50 % objednaných vstupenek z každé kategorie. Společnost CENTRAL GROUP garantuje, že 10 % z ceny každé prodané vstupenky půjde na konto Nadačního fondu pro zdraví dětí. Více informací a možnost objednání vstupenek naleznete na www.galavecer2015.cz.

Tisková zpráva 3.2.2015
  Tisková zpráva 3.2.2015