Vítězky soutěže Česká Miss 2015 dnes převzaly nové byty
v projektu Javorová čtvrť od CENTRAL GROUP

15.4.2015, Praha - Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová dnes za účasti médií převzaly od hlavního partnera soutěže, největší české developerské společnosti CENTRAL GROUP, své nové byty v bytovém areálu Javorová čtvrť v Praze 10 – Horních Měcholupech. Právě tento prodejně nejúspěšnější rezidenční projekt novodobé české historie je díky dostupným cenám bytů a blízkosti Hostivařské přehrady vyhledávaným a atraktivním místem zejména pro mladé jednotlivce a rodiny.

Pro obě vítězky, z nichž ani jedna není původem z Prahy, jsou v projektu Javorová čtvrť připraveny plně vybavené jednotky o dispozicích 2+kk v 10. a 11. nadzemním podlaží bytového domu H. Vítězky tedy budou bydlet přímo nad sebou. Jedná se o dispozičně totožné jednotky o výměře 62 m2 s balkonem a dvěma praktickými prostornými lodžiemi. Maloobchodní cena jednotek aktuálně činí zhruba 3 miliony Kč vč. DPH a ceny nadstandardních úprav a vnitřního vybavení bytu.

Společnost CENTRAL GROUP poskytuje oběma vítězkám soutěže Česká Miss 2015 bezplatné užívání plně zařízených bytů včetně spotřebičů na dobu jednoho roku, a to včetně poplatků za energie, spotřebované služby a internet.

„Dlouhodobá spolupráce CENTRAL GROUP s Českou Miss má společného mnohem víc než jen spojení dvou silných značek. Zatímco vítězství v soutěži a ceny od dalších partnerů otevírají dívkám svět nových příležitostí a cestování, nové bydlení od CENTRAL GROUP jim usnadňuje návraty domů,“ říká k tomu Dušan Kunovský, šéf CENTRAL GROUP.

Bytový areál Javorová čtvrť je prodejně nejúspěšnějším bytovým projektem v novodobé české historii. Za pouhých dva a půl roku se v této lokalitě prodalo již více než 760 bytů. Spolu s novými byty zde vznikají také velké zelené plochy s parkovou úpravou, javorovou alejí, lavičkami a dětskými hřišti.

Hned u bytových domů je autobusová zastávka, odkud jezdí přímé autobusové spoje ke stanicím metra všech tří linek. Do centra je však nejrychlejší jet vlakem. Jeho zastávka se nachází jen zhruba 7 minut chůze od lokality. Vlak jede přímo do centra na Hlavní nádraží a cesta trvá 18 minut. Místo pro odpočinek a relaxaci nabízí nedaleká Hostivařská přehrada s okolním rozsáhlým lesoparkem. V blízkosti se nachází také vyhlášený golfový areál Golf Hostivař.

Tisková zpráva 15.4.2015
  Tisková zpráva 15.4.2015