CENTRAL GROUP je již posedmé partnerem hlavního města Prahy na prestižním veletrhu Expo Real 2015. Do Mnichova míří za akvizicemi a s nabídkou komerčních nemovitostí

5.10.2015, Praha - Největší český rezidenční developer a investor nové bytové výstavby CENTRAL GROUP prezentuje na prestižním mezinárodním veletrhu Expo Real v Mnichově svůj zájem o další akvizice pozemků, projektů a brownfieldů pro rezidenční výstavbu. Zájemcům z řad domácích i zahraničních společností zde také nabízí široký výběr z celkem 10 nových komerčních nemovitostí v rezidenčních lokalitách a skladové a kancelářské kapacity v logistickém areálu Westpoint u pražského letiště.

Veletrhu Expo Real se CENTRAL GROUP jako již tradiční partner hlavního města Prahy účastní posedmé. Společnost se na akci, která proběhne od 5. do 7. října, představí jako jediný český rezidenční developer.

Kromě prezentace konkrétních nemovitostí ale veletrh slouží hlavně jako místo pro setkání odborníků z oboru. „Expo Real je především příležitostí pro obchodní jednání se všemi významnými hráči na trhu. Máme proto v rámci veletrhu připravenu řadu jednání o několika zajímavých akvizicích,“ řekl předseda představenstva společnosti CENTRAL GROUP Dušan Kunovský.

Akviziční apetit společnosti CENTRAL GROUP je v současnosti, kdy v Praze poptávka po novém bydlení roste již několik let v řadě, skutečně velice bohatý. „V současnosti v Praze vlastníme pozemky pro výstavbu zhruba 14 tisíc nových bytů, přesto dále intenzivně jednáme o nákupu dalších pozemků, brownfieldů nebo již kompletně připravených projektů,“ dodal Kunovský s tím, že pokud vše půjde podle plánu, oznámí jeho firma do dvou týdnů další akvizice. Na nákupy má i letos připraveno nejméně 1,5 miliardy korun.

CENTRAL GROUP očekává velký zájem o komerční prostory
Vzhledem k pestré nabídce komerčních prostorů v nových rezidenčních lokalitách k prodeji i k dlouhodobému pronájmu očekává CENTRAL GROUP velký zájem i o ně. Mezi ty nejzajímavější patři velký komerční prostor v rámci projektu luxusních bytů Residence Garden Towers v centru Prahy na Žižkově, který je vhodný například pro supermarket nebo restauraci. Zajímavé jsou také komerční prostory ve zcela nových bytových projektech na Břevnově, v Holešovicích nebo na Zahradním Městě.

Expo Real letos očekává téměř 40 tisíc účastníků
Veletrhu Expo Real se letos zúčastní 1700 vystavovatelů ze 35 zemí světa. Téměř 30 procent vystavovatelů přijede ze zahraničí. Letošní ročník očekává návštěvu téměř 40 tisíc účastníků z více než 70 zemí.

Tisková zpráva 5.10.2015
  Tisková zpráva 5.10.2015