Central Group pořádá charitativní ples, Nadačnímu fondu pro zdraví dětí předá šek na milion korun

4.1.2016, Praha - Charitativní ples v Obecním domě bude jednou z hlavních akcí letošní plesové sezóny. V úterý 16. února ho uspořádá největší český rezidenční developer a investor nové bytové výstavby Central Group. Celá výše vstupného jde na účet Nadačního fondu pro zdraví dětí, který společnost založila ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí.

Velká charitativní akce s bohatým programem bude spojením toho nejlepšího z hudby a tance. Vystoupí operní pěvkyně Andrea Kalivodová a houslový virtuos Jaroslav Svěcený. K tanci a poslechu bude hrát Dvořák Symphony Orchestra, pro vyznavače latinskoamerických rytmů pak Carisma Musica Latina. Po celý večer bude k dispozici bohatý gurmánský raut a degustace vín z celého světa. Přítomné hosty celým večerem provede herec a moderátor Marek Vašut.

V letošním roce slaví Central Group již 22 let na českém trhu a pořádáním každoročních charitativních akcí se plně hlásí ke své společenské odpovědnosti. „Nadační fond pro zdraví dětí, který naše společnost před devíti lety založila a kterému za tu dobu přispěla mnohamilionovými částkami, podpořil již téměř stovku konkrétních výzkumných a vzdělávacích projektů. Prestižní společenské akce, jakou je právě tento ples, jsou pro charitu a související fundraising velkým přínosem a Central Group chce jejich prostřednictvím pomáhat i v budoucnu,“ řekl šéf Central Group Dušan Kunovský. Firma bude i letos stejně jako v minulých letech garantovat Nadačnímu fondu pro zdraví dětí příjem ve výši jednoho milionu korun.

Vstupenky na charitativní ples od dnešního dne v prodeji
Vstupenky na tuto mimořádnou společenskou událost nelze zakoupit v běžné prodejní síti, ale jen od Central Group, který garantuje, že celý výnos z prodeje půjde na účet Nadačního fondu pro zdraví dětí. Vstupenka bez garance místa k sezení stojí 2300 a s garancí pak 3800 korun. Vstupné tak představuje dar Nadačnímu fondu pro zdraví dětí ve formě veřejné sbírky. Vstupenky je možné objednávat již nyní na www.central-group.cz/ples.

Tisková zpráva 4.1.2016
  Tisková zpráva 4.1.2016