Central Group předal Nadačnímu fondu pro zdraví dětí šek na milion korun

17.2.2016, Praha - Největší domácí rezidenční developer Central Group předal Nadačnímu fondu pro zdraví dětí v úterý večer na charitativním plese v Obecním domě garanční šek na milion korun. Podpořil tak další projekty nadačního fondu, který Central Group založil ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí. Za devět let existence fondu šly peníze od Central Group již na stovku výzkumných a vzdělávacích projektů.

V letošním roce slaví Central Group již 22 let na českém trhu a pořádáním každoročních charitativních akcí se plně hlásí ke své společenské odpovědnosti. „Nadační fond pro zdraví dětí, který naše společnost před devíti lety založila a kterému za tu dobu přispěla mnohamilionovými částkami, podpořil již téměř stovku konkrétních výzkumných a vzdělávacích projektů. Prestižní společenské akce, jakou je právě tento ples, jsou pro charitu a související fundraising velkým přínosem a Central Group chce jejich prostřednictvím pomáhat i v budoucnu,“ řekl šéf Central Group Dušan Kunovský.

Tisková zpráva 17.2.2016
  Tisková zpráva 17.2.2016